Kultúra

2007.05.25. 16:10

SZINmnuszt írt a Magna Cum Laude

Az Év Poplemeze kategóriában idén Fonogram Díjas Magna Cum Laude legújabb dalát a Szegedi Ifjúsági Napoknak (SZIN) ajánlotta. A Színezd újra című dal – Szabó Tibi és az idei Év Szövegírója, Kara Misa szerzeménye - lesz a SZINmnusz, az idei SZIN „himnusza”.

BEOL

Prieger Zsolt és Németh Gergely (Anima Sound System) pedig a SZINmnuszt színezi újra, s egy remixet készítenek az új dalból. „Ha minden bent van, indulhatok, Mert a gyeplő végén az indulatok, Megfékezhetetlenül, Húznak le délre oly szemtelenül.” – ezzel a strófával indul az idei éve SZIN dala, a Magna Cum Laude (MCL) Színezd újra című slágere. 
„Nagyon szeretjük a SZIN-t, 2003-as újjáéledése óta minden alkalommal játszottunk a fesztiválon. Ez az egyik legjobb hazai buli, örömmel írtuk tehát ezt a dalt” - mondják a gyulai zenekar tagjai, akik azért is érzik fontosnak, hogy népszerűsítsék az Ifinapokat, mert büszkék arra, hogy „szűkebb hazájukban”, a Dél-Alföldön van ez az országra szóló zenei esemény.
A Színezd újra dalból a napokban klip is készül, s a Magna Cum Laude ősszel megjelenő új nagylemezén is helyet kap. Prieger Zsolt és Németh Gergely, kiknek szívéhez úgy a SZIN, mint a MCL közel áll, örömmel vállalták, hogy egy remixet készítenek a dalból.

Egyelőre egy régi MCL-sláger, az Osztálykirándulás videoklipje

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!