Közélet

2007.05.20. 13:44

Nagyágyúk koncertjei Gyomaendrődön

Nemcsak nagy slágereit, de a sötét esőfelhőket is elfújta Demjén Ferenc, azaz Rózsi szombaton este Gyomaendrődön. A Bowling Treff Söröző- étterem udvarán pénteken és szombaton zenész nagyágyúk vonultak fel, és fergeteges koncerteket adtak.

ny. l.

Pénteken az Endrőd és Vidéke Takarékszövetkezet ünnepelte alapításának 50. évfordulóját, ezért ennek a napnak a programja a BankáRock elnevezést kapta. Fellépett a Benkó Dixieland Band, Somló Tamás, Charlie és a Republic. Szombaton a nemrégiben Kiváló Építési Termék-díjat elnyert Németh Nyílászáró Gyártó és Forgalmazó Kft. beszállítóval, partnereivel közösen kedveskedett a közönségnek élőkoncertekkel PartneRock elnevezéssel. Hallhatták és láthatták a megjelentek a Lord együttest, a Bikinit, Márkot, Dobrády Ákost és Demjén Ferencet. A két napon közel tízezer ember fordult meg a koncertek helyszínén, és a megyéből, a megyén kívülről, sőt külföldről is sokan ellátogattak a zenei ünnepre. A produkciók színvonalát emelte a békési Szatmári László (Szatyi) hang- és fénytechnikája. Akik nem jutottak el Gyomaendrődre, azok a zenészek jórészével a szerdán kezdődő Csabai Sörfesztiválon és Csülökparádén találkozhatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!