Sport

2007.05.15. 15:31

Öt érmet szerzett Békéscsabai Atlétikai Club

A „125 éves a zentai atlétika” ünnepségsorozata keretén belül rendezték meg a szerbiai település Népkerti stadionjában a 47. Magyar Szó-kupát. A nemzetközi atlétikai versenyen ott volt a szerb Peric Dragan, aki közel az ötvenhez súlylökésben az olimpiára készül — és látva sorozatos 20 méter körüli lökéseit —, jó eséllyel.

BEOL

A Békéscsabai Atlétikai Club öt fővel képviselte magát, valamennyien szépen szerepeltek, amelyet a megszerzett öt érem is jól bizonyít. Márton Anita szereplése jó reményeket táplál a júliusi junior Európa-bajnokságra, hiszen a Magyar Atlétikai Szövetség nevezési szintjét súlylökésben majd egy méterrel dobta túl, diszkoszvetésben pedig éppen csak elmaradt attól.
Békéscsabai eredmények. Férfiak. Magasugrás: 2. Filyó T. 195 cm. Kalapácsvetés: 2. Petrovszki T. 49,74 m. Súlylökés: 5. Petrovszki T. 13,83 m. Gerelyhajítás: 2. Kurucsó P. 61,56 m, 10. Hunya D. 44,09.
Nők. Diszkoszvetés: 1. Márton Anita 48,86 m. Súlylökés: 2. Márton 15,68 m.

A nemzetközi atlétikai versenyen ott volt a szerb Peric Dragan, aki közel az ötvenhez súlylökésben az olimpiára készül — és látva sorozatos 20 méter körüli lökéseit —, jó eséllyel. -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!