Hírek

2007.05.11. 16:08

Rúzsa Magdi az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjében

Egy éve tűnt fel a Megasztár III. győzteseként, ma este pedig nyolcadikként léphet fel a Helsinkiben zajló Eurovíziós Dalfesztivál döntőjében.

BAMA

A magyar énekesnő csütörtökön énekelte be magát a dalfesztivál döntőjébe. Az Aprócska blues (angolul Unsubstantial Blues) című dalát, melyet mezítláb egy kék buszmegállótáblánál adott elő, sokan fanyalogva fogadták itthon, mondván, egy ilyen bluesdal nem való a fesztiválra. Rúzsa Magdi egyelőre rácáfolt a kétkedőkre. Tizennégy ország előadójának már bérelt helye volt a döntőben, a többiek a csütörtöki versenyben énekeltek azért, hogy a döntősök között legyenek. Meglepetésre olyan országok énekesei is bekerültek, mint Moldva, Szerbia, Grúzia, Fehéroroszország, s meglepetés volt az is, hogy a svájci, agyonsztárolt DJ Bobo kihullott a rostán.

Nem tudni, Rúzsa Magdi milyen eredményt ér el, de ha megnyerné, indulhat a nemzetközi karrierje. Igaz, a magyar származású producer, Leslie Mandoki azt mondta, elfáradt és felesleges a Dalfesztivál, hiszen 1974 óta, amikor az Abba nyert, nem adott igazi tehetséget a műfajnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!