Közélet

2007.04.27. 09:59

Ittas sofőr lökte át az előtte állót a kereszteződésen

Két ittas sofőr is galibát okozott tegnap Békéscsabán. Az egyik férfi parkolóban leállított autónak ment neki, a mások pedig a pirosnál hajtott bele az ott várakozó gépkocsiba és áttolta a kereszteződésen.

BEOL

Egy ittas sofőr ütközött neki kocsijával egy másik autónak még szerdán este Békéscsabán. A férfi a Vécsey utcában a parkolóban ment neki egy Daewoo Kalosnak. Senki sem sérült meg, az autókban pedig 50 ezer forint értékű kár keletkezett.

Könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt csütörtökön délután Békéscsabán, a Bartók Béla út és a Vozárik utca kereszteződésénél. Egy Opel vezetője a Vozárik utca felől érkezett a kereszteződéshez, és hátulról nekiment egy, a pirosnál éppen várakozó Suzukinak. Az ütközés következtében a Suzuki átgurult a kereszteződésen és a Gábor Áron utcában állt meg. A balesetnek egy könnyű sérültje volt. A két autóban összesen 2 millió forint kár keletkezett. Az Opel vezetője az elsődleges vizsgálatok eredménye alapján ittasan vezetett.

Két autó ütközött össze csütörtökön reggel Eleken, a Szent István utcán. Az egyik kocsi vezetője balra kanyarodott, mert be akart állni egy parkolóba. A manőver közben azonban összeütközött az őt már előző kocsival. A balesetben senki sem sérült meg.

Egy ittasan motorozó fiatalemberrel szemben is intézkedtek csütörtökön este Dévaványán a rendőrök. A 22 éves férfi a Rákóczi utcán hajtott segédmotorjával, amikor a rendőrök leállították. Az igazoltatáskor alkalmazott alkoholszonda elszíneződött, ezért a fiatalembert vérvételre vitték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!