Hírek

2007.04.23. 04:35

Claudia viszi tovább a showt

Régóta rebesgették, hogy ő veszi át a stafétabotot a kisbabáját váró Szulák Andreától, mostanra pedig bizonyossá vált, hogy nem csupán helyettesít, hanem hosszú távra is tervez új szerepében. Liptai Claudia ráadásul a színpadi visszatéréssel is kacérkodik.

BAMA

– Miben lesz más a Liptai Claudia Show, mint azok az interjúk, amelyeket a reggeli Mokkában készít?

– Valószínűleg sokkal kipihentebbek lesznek a vendégeim... És ez nem vicc. Óriási előny, ha nem kialvatlan szemű interjúalanyok egyszavas „igen” és „nem” válaszaira kell reflektálnom. Másodsorban a beszélgetésekre is több idő jut öt percnél. Amúgy nagyjából minden ugyanolyan marad, mint Andreánál, csak épp a kérdező helyén most én fogok ülni. Amikor a feladatot elvállaltam, sok egyeztetnivalónk nem volt, hiszen én is azt szeretem, ha a vendég beszél. Szeretnék olyan hangulatot teremteni, hogy a meghívottak elfelejtsék a közönséget, a kamerát, s úgy tudjunk csevegni, mintha csak mi ketten lennénk.

– Lesz beleszólása abba, hogy kit hívnak meg?

– Igen, mégpedig olyannyira, hogy a műsor producere kifejezetten kérte, ajánljak olyan érdekes embereket akikkel a magánéletben is jóban vagyok. Ezen kívül igyekszünk majd olyan héltköznapi hősöket is invitálni, akik nem híresek, de egyéniségük, illetve sorsuk miatt mégis érdekfeszítő a történetük.

– Mi a könnyebb: közönség előtt beszélgetni, vagy úgy, hogy csak egy kamera van jelen?

– Ha vannak nézők, akkor van azonnali visszajelzés is. Ez mindenképpen jó, de nekem a szűkebb publikum sem okozott soha problémát. Ha a kellékes a díszlet szélén ül és figyel, akkor már tudom, hogy mások számára is érdekes a diskurzus.

– Mi lesz, ha Szulák Andrea megszüli a kisbabáját és visszatérne a képernyőre?

– Ő erről a műsorról már lemondott, vagyis ez a produkció a régi formában nem indul újra. Ha van ennek a shownak jövője, az az én nevemmel fog futni.

– Színpadi visszatérésen nem gondolkodik?

– Dehogynem. Szoktam is emlegetni, hogy bár színésznő vagyok, akik 1997 után születtek, talán el sem hiszik ezt, hiszen egyetlen darabban sem láthattak... Valóban jó lenne újra szerepet tanulni, premierre készülni, az időmbe is beleférne, de ezt nem erőltetem mindenáron. Viszont ha jön egy jó humoros szerep, vagy egy olyan színház keres meg, ahol remekül érzem magam, biztos nem fogok habozni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!