Közélet

2007.04.07. 12:23

Rendőrök is utaznak a fradista kemény maggal

A szervezők még ma is azt találgatták, vajon mivel, hogyan érkeznek az ország és a környék fradista szurkolói. Szervezetten, busszal nem valószínű, hogy jönnének, ki az, aki járművét kockáztatná?!

cs. i.

Személygépkocsira tippelnek többen és ami már biztos: a Budapestről,a
Keleti pályaudvarról 10 óra 45 perckor induló személyvonattal békéscsabai
átszállással Orosházára 15 óra 15 perckor érkezhetnek szurkolók. A
Nyugatiból is indul egy járat, ami szegedi átszállással 15 óra 44 perckor
gördül be Orosházára. (Információink szerint a fővárosból rendőrök kísérik a fradista fanatikusokat a vonatokon Orosházáig.)
A meccs végén nem kell sietniük a drukkereknek, mert a fővárosba
leghamarabb 19 óra 24 perckor indul vonat Orosházáról. Tehát egy órán át
várakoznak és okozhatnak fejtörést a biztonságiaknak.

Az Orosháza - Ferencváros találkozót Sápi Csaba vezeti. A játékvezetőről jó emlékeik vannak a ferencvárosiaknak tavalyról: ő bíráskodott a Tuzsér elleni találkozón, melyet 7-1-re nyertek meg a zöld-fehérek.

Orosháza sporttörténetében bajnoki mérkőzést még nem játszott a Fradi labdarúgó gárdája. Pedig zöld-fehér kötődése van a városnak: a sportpálya névadója. Az orosházi születésű, nyolcvanszoros válogatott Mátrai Sándor is az FTC labdarúgója volt.

 

ország és a környék fradista szurkolói. Szervezetten, busszal nem

valószínű, hogy jönnének, ki az, aki járművét kockáztatná?! cs. i. Az Orosháza - Ferencváros találkozót Sápi Csaba vezeti. A játékvezetőről jó emlékeik vannak a ferencvárosiaknak tavalyról: ő bíráskodott a Tuzsér elleni találkozón, melyet 7-1-re nyertek meg a zöld-fehérek.

Orosháza sporttörténetében bajnoki mérkőzést még nem játszott a Fradi labdarúgó gárdája. Pedig zöld-fehér kötődése van a városnak: a sportpálya névadója. Az orosházi születésű, nyolcvanszoros válogatott Mátrai Sándor is az FTC labdarúgója volt. -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!