Hírek

2007.03.30. 19:16

Előzetesben az olaszliszkai ügy újabb gyanúsítottja

Előzetes letartóztatásba helyezte a Miskolci Városi Bíróság pénteken szökés, elrejtőzés veszélye miatt azt a fiatalembert, akit a rendőrség azzal gyanúsított meg, hogy tevőlegesen részt vett tavaly az Olaszliszkán történt brutális bűncselekmény elkövetésében.

É. S.

A 17 éves olaszliszkai fiatalemberrel együtt már nyolcan vannak előzetesben. A rendőrség emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt korábban már három személyt vett őrizetbe, a bíróság pedig előzetes letartóztatásba helyezte őket. A nyomozóhatóság ekkor nem zárta ki, hogy további személyeket gyanúsít meg. A gyanúsítottak köre tavaly november 10-én, majd november 28-án bővült.

A most előzetesbe került 17 éves fiatalember a nyolcadik gyanúsított a brutális bűncselekményben, amely tavaly október közepén Olaszliszkán történt. Akkor gyermekei szeme láttára verték agyon a 44 éves tiszavasvári tanárt, Szögi Lajost, miután autójával elsodort egy kislányt, aki kisebb karcolásokkal megúszta a bajt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!