Sport

2007.03.30. 17:58

Sérüléshullám sújtja a békésieket

Nincs könnyű helyzetben Bakó Botond, az Erste Békési FKC NB I-es férfi kézilabdacsapat vezetőedzője az alapszakasz záró mérkőzése előtt. Szatmári orrcsonttörést szenvedett a legutóbbi fordulóban, azt megelőzően a másik szélső, Varga Péter sérült meg.

BEOL

 Az előbbi nem léphet pályára a Nyíregyháza elleni hazai találkozón szombaton (18 óra), az utóbbi hatvanszázalékos állapotban van, csak szükség esetén veti be az edző. Czina József hosszú hetek óta kínlódik bokasérüléssel, ő sem teljes értékű harcos. Ráadásul a gólvágó Oláh Gábor csuklósérüléssel bajlódik. Egyetlen pozitívum: Kocsis Csaba térdsérülése rendbe jött, rá már számíthat a szakvezető.
— Ettől függetlenül nyernünk kell, mert nem mindegy, hol zárjuk az alapszakaszt, s kivel kezdjük a rájátszást — mondta egy nappal a mérkőzés előtt Bakó Botond. — Aztán lesz egy kis pihenő, s addig remélem, minden játékos harcra kész és százszázalékos lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!