Közélet

2007.03.23. 08:34

Balesetek két és négy keréken

Az ütközést elkerülte, de megsérült egy kismotoros Orosházán. Pusztaföldvár és Orosháza között egy kisteherautó vezetője árokba borult, Szeghalmon pedig elütöttek egy kerékpárost. Csütörtöki hírösszefoglalónk.

BEOL

Nem adott elsőbbséget egy autós egy segédmotorosnak csütörtökön reggel Orosházán. A Fiat Tipo vezetője a Kossuth utcán a Könd utca irányába tartott. A két utca kereszteződéséhez érve figyelmen kívül hagyta az ott elhelyezett elsőbbségadás kötelező táblát, és behajtott a csomópontba. Ekkor a neki jobbról érkező motoros az ütközés elkerülése érdekében fékezett, de a motor eközben megcsúszott és felborult. A segédmotort vezető 16 éves fiú könnyű sérülést szenvedett. 

Árokba hajtott egy kisteherautó vezetője Orosháza külterületén. A baleset csütörtökön délután fél 1 előtt történt. A Renault vezetője Pusztaföldvár irányába tartott, de a járműve sebességét nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg. A jármű irányíthatatlanná vált, lement az útról, és az árokba borult. A kocsit vezető asszony súlyosan megsérült. 

Egy autós és egy kerékpáros ütközött össze csütörtökön délután Szeghalom belterületén. A kerékpáros könnyű sérülést szenvedett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!