Közélet

2007.03.20. 16:49

Májusban úra Szarvas Expo

Legalább ötven kiállítóra és a tavalyinál is több látogatóra számítanak a II. Szarvas Expón — tájékoztatta kedden szerkesztőségünket Ribár György, a rendezvényt szervező Ribár és Társa Bt. ügyvezetője.

l. j.

Az ipari, mezőgazdasági és szolgáltatási szférához tartozó cégeket felvonultató, akciós vásárral egybekötött háromnapos rendezvénynek ezúttal is a Petőfi utcai sportcsarnok ad otthont, május 25-27. között.
Ribár Györgytől megtudtuk, hogy a tavaly megrendezett, I. Szarvas Expón részt vett hazai cégek döntő többsége már jelezte: idén is bemutatkozik a Körös-parti városban. Emellett új partnereik is vannak, egyre több vállalkozás ismeri fel a rendezvényben rejlő piacszerzési lehetőségeket.
Az expóhoz több társrendezvény kapcsolódik. Szerveznek egy adófórumot a vállalkozóknak, a költségvetési szervek (önkormányzatok) pénzügyi vezetőit pedig konferenciára várják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!