Hírek

2007.03.11. 14:57

Angéla a Noé bárkáján

Tizenhét éves lány szerepét játssza huszonhét évesen Stefanovics Angéla egy új magyar filmben. Még azt sem bánta, hogy haját rózsaszínűre festették a szerep kedvéért.

BAMA

A múlt héten mutatták be a Noé bárkája című filmet, amelynek egyik főszereplője Stefanovics Angéla. A Garas Dezső alakította Stock Ede unokáját játssza, akad dolga bőven, hiszen Ede bácsi elindul a Magyarország legjobb nagypapája vetélkedőn. Stefanovics Angéla eddig tizenkét filmben szerepelt, főleg barátaival készített produkciókban, amilyen például a legkisebb film a legnagyobb magyarról, a Libiomfi, az Öcsögök, a Tirpák Tv is volt, s amelyeknek olykor rendezője, szereplője, forgatókönyvírója és operatőre is egyben. A Noé bárkája az első komoly játékfilmje. „Meg is lepődtem, amikor Sándor Pál szereplőválogatásra hívott – mondja.

– Az esélytelenek nyugalmával vettem részt rajta, folyton beszóltam, ami neki is feltűnhetett, mert rám esett a választása. Meg is ijedtem rendesen…”

Tizenhét éves unoka szerepére kérték fel, s mint mondja, talán azért is, mert éppúgy néz ki, mintha valóban ennyi idős lenne, miközben már a huszonhetedik événél tart. „Általában az van, hogy elhívnak válogatásra, s azt mondják, úgy nézel ki, mint egy tinédzser, mégis huszonéves vagy, ezért iksznek a lánya kapja a szerepet” – meséli. Sándor Pál viszont rá szavazott, és bár a szerep kedvéért rózsaszín hajat kellett viselnie, a színésznőt nem zavarta, ha a forgatás idején furcsán néztek rá az utcán. Egy idős úr például megdicsérte a frizuráját.

Stefanovics Angéla rendezőként is jegyezte az [email protected] című színes magyar filmet, melynek főszereplője Isten, aki kilépve a mennyország kapuján, véletlenül a Földre ejti a kulcsot, s eljön Budapestre, hogy megkeresse. Miközben furcsábbnál furcsább alakokkal találkozik. Ilyen furcsa alakok a Noé bárkájában is fellelhetők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!