Sport

2007.03.04. 21:42

Báloztak a tornászok: a helyszínen írták alá a támogatói szerződést

Ahogy illik, hajnalig tartott a mulatozás a Fiume Szállóban pénteken a Hungarotel Torna Club Békéscsaba hagyományos bálján. Edző és tornász is örömmel konstatálta, hogy a megnyitót követően dr. Kopcsák Mihály, a Hungarotel Torna Club elnöke és Tóth Bálint, a HTCC cégcsoport üzleti szolgáltatásokért felelős alelnöke aláírta az idei évre szóló főszponzori szerződést.

G. P

A támogatásnak köszönhetően a kijutásra esélyesek nyugodtabban készülhetnek az áprilisi amszterdami Európa-bajnokságra és az őszi stuttgarti olimpiai kvalifikációs világbajnokságra.
Az est egyik meglepetés-produkciójával a Bereczkiné Harangozó Ildikó, Beraczka Krisztina, Béládiné Hajtman Erika, Zsilinszki Tünde, Nagy Ibolya, Korcsmáros Enikő, Balázs Beatrix, Halász Henriett rukkolt elő. Az edzők és tanítványaik flamenco-tánca oly nagy sikert aratott, hogy visszatapsolták őket.
Az éjszaka további részében is főszerepet játszott a tánc, a Gulyás Miklós vezette szarvasi társastánc-csoport adott elő színvonalas előadást.
Végezetül, de nem utolsósorban emlékezzünk meg a Bibuci zenekarról is, amelynek nagy szerepe volt abban, hogy a bálozók még hajnal négy órakor is ropták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!