Közélet

2007.03.02. 10:38

A gyógyszeres kezelés alatt álló asszony nem veszett el

Szerencsésen alakult annak az idős asszonynak a sorsa, aki egy otthonból távozott el gyógyszeres kezelés közben Gyuláról. Az Orosházi Határőr Igazgatóság Határvadász Század járőrei a békéscsabai vasútállomáson találtak a hölgyre.

cs. i.

Az Orosházi Határőr Igazgatóság Határvadász Század járőrei ellenőrzést hajtottak végre a békéscsabai vasútállomáson március első napján. A késő délutáni órákban egy hölgyre figyeltek fel, aki zavartan viselkedett. A nő a határőrök kérdéseire zavarosan és összefüggéstelenül válaszolt, ezért a járőrök tovább vizsgálódtak.  Hamarosan kiderült, hogy az 51 éves magyar állampolgár a gyulai idősek otthonából engedély nélkül távozott és gyógyszeres kezelés alatt áll. Az intézmény a határőrök információkérésével egy időben szerette volna lakójuk keresését elrendelni. A hölgyet a Gyulai Rendőrkapitányság járőrei szállították vissza az otthonba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!