Közélet

2007.02.28. 15:34

Reagált a Tesco: nem romlást, pezsgést hoz a multicég megjelenése

A Tesco megjelenése nem romlást, hanem pezsgést hoz egy-egy település életébe — reagált Hardy Mihály kommunikációs igazgató múlt heti cikkünkre.

BEOL

Mint arról beszámoltunk, a mezőberényi kereskedők és iparosok levélben kérték az önkormányzatot, hogy akadályozza meg az üzlet megépítését. Hardy Mihály leszögezte, hogy a városban is mintegy harminc embernek biztosít majd munkát az ezer négyzetméteres szupermarket.  
Véleménye szerint a Tesco megjelenésére nem aláírásgyűjtéssel, nem mesterséges akadályok beiktatásával, hanem piaci eszközökkel kell válaszolni. — Ahol a helyi kiskereskedők rugalmasan, piaci réseket kihasználva válaszoltak a kihívásra, ők is nyertek, hiszen kiderült, a Tesco mellett is van élet — fogalmazott. Kiemelte, hogy az üzletlánc hazai élelmiszer-beszállítókra támaszkodik, békéscsabai, gyulai orosházi, szarvasi partnerei egyaránt vannak. Nem szerencsés a rendszerváltás után 17 évvel a gonosz multikkal riogatni — érvelt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!