Közélet

2005.08.02. 09:04

Átkelőn ütöttek el egy kislányt

Zebrán ütött el egy gyermeket egy autós hétfőn délután Gyulán. Az autó vezetője a Kossuth téri gyalogátkelőhelynél a belső sávban autózott, és a zebrához érve megállás nélkül akart továbbhajtani – tudtuk meg a rendőrségi összefoglaló egyik híréből.

BEOL

Közlekedési balesetek:

Elesett egy motoros hétfőn délelőtt 11 óra körül a Békéscsaba és Mezőberény közötti, 4643-as úton. A Honda vezetője Mezőberény felől Békéscsaba irányába tartott, amikor egy előtte haladó Ford Fiesta balra, egy bekötőútra akart lekanyarodni. A Ford vezetője már belekezdett ebbe a manőverbe, a motoros azonban nem észlelte kellő időben a kanyarodás, és elkezdte balról előzni az autót. A motor vezetője el akarta kerülni az ütközést, erőteljesen fékezett, de a motor első kereke megcsúszott, és a motoros elesett a járművel. A férfi, aki a motort vezette, súlyosan megsérült. Az anyagi kár kb. 200.000 forint.

Zebrán ütött el egy gyermeket egy autós hétfőn délután Gyulán. Az autó vezetője a Kossuth téri gyalogátkelőhelynél a belső sávban autózott, és a zebrához érve megállás nélkül akart továbbhajtani. A külső sávban azonban már állt egy teherautó, aki éppen az átkelő gyalogosokat akarta elengedni. Emögül a teherautó mögül lépett elő egy kislány, akit az autós elütött. A gyermek a balesetben könnyebben megsérült.

Mezőkovácsháza belterületén hétfőn egy biciklis nekiütközött egy személyautó éppen kinyíló ajtajának. Elesett és könnyebben megsérült. Orosháza belterületén egy segédmotor-kerékpáros és egy kerékpáros ütközött össze. Mindketten könnyebben megsérültek.

Egyéb esetek:

Kifeszítették egy söröző ajtaját hétfőre virradó éjjel Békéscsabán. A Bánya tavaknál lévő Vén Matróz hátsó bejáratát feszegette a tettes, de aztán végül mégsem ment be a sörözőbe. A rongálással azonban 10.000 forint kárt okozott az italmérés üzemeltetőjének.

Kétsopronyon hétfőn este fél hét után az egyik söröző mellékhelyiségében rosszul lett és meghalt egy férfi. Az 50 éves helyi lakos halálának körülményeit a rendőrség államigazgatási eljárás keretében vizsgálja.

Egy ház nyitott ablakán mászott be egy tolvaj még vasárnap Gyomaendrődön. Az eset az Iskola utcában történt, és az ismeretlennek egy videokamerát sikerült elvinnie a lakásból. A bűncselekménnyel okozott kár 100.000 forint.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!