Közélet

2016.12.23. 18:10

Anyakönyvi hírek

Születések, házasságkötések és halálesetek Békéscsabán, Gyulán és Orosházán.

BEOL

BÉKÉSCSABA
Házasságkötések:
Leel-Ősy Anett és Hódi Viktor, Kmetykó Bianka (Újkígyós) és Gombkötő Ádám (Csanádapáca), Resetár Edit (Elek) és Krisán Csaba (Elek).

GYULA
Születés:

V. Nagy Attila és Petróczky Anna fia Attila Kadosa (Szigetszentmiklós)
Halálesetek:
Kiss Sándorné Laczó Erzsébet (1932), Hajdu István László (1954), Jenei Imréné Tamás Etelka (1934), Száva Mihályné Gombos Ibolya (1936, Békéscsaba).

OROSHÁZA
Születések:

Szlovák Zsolt és Hegedűs Anna leánya Anna Kamilla (Battonya), Danka László és Olajos Gyöngyi leánya Jázmin (Békéssámson), Szelezsán Mihály és Halász Bianka Patrícia leánya Kincső Zselyke (Battonya), Podina László és Deák Andrea fia Zalán László (Battonya), Mák Zoltán és Horváth Alexandra Julianna leánya Izabella Anna (Battonya), Farkas Ádám és Varga Mónika fia Bence Ádám (Tótkomlós), Pásztor László és Szecskó Mónika leánya Csenge (Tótkomlós), Kiss Árpád és Czirlle Ottilia fia Hunos Árpád (Tótkomlós), Szücs András és Komlósi Anita fia Nándor, Merlák Tibor és Szabó Helga Mónika leánya Lili (Mezőkovácsháza), Hevesi István és Prágai Katalin fia István Miklós (Kaszaper), Farkas Norbert és Pávleti Ágnes fia Dominik András (Mezőkovácsháza).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!