Kék hírek, bulvár

2016.12.02. 15:22

Profi tolvaj lopta a telefonokat a békéscsabai iskolákból

Békéscsabai iskolákból lopott mobiltelefonokat és pénzt egy salgótarjáni férfi. Korábbi bűncselekmények miatt két rendőrkapitányság körözte. Békéscsabán, a vasútállomáson fogták el. A diákok a rendőröktől visszakapták az ellopott értékeiket.

beol.hu, police.hu

Mobiltelefonok tűntek el a békéscsabai Széchenyi István Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Szakközépiskola egyik tornatermi öltözőjéből; szám szerint 10 készülékről lehet szó - értesült a Beol.hu több, egymástól független forrástól. Olvasónk azt írta: az eset pénteken, a délelőtti órákban történt.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság közölte: egy órán belül elfogtak a rendőrök egy férfit, aki 11 óra és 12 óra között a gyanú szerint egy békéscsabai iskolából tíz mobiltelefont, több tízezer forintot és ékszert lopott. A férfit a vasútállomáson fogták el.

A salgótarjáni Ny. István az őt igazoltató rendőröknek egy szegedi férfi nevére szóló lakcímkártyát adott át, azzal próbálta igazolni magát. A rendőrök lefoglalták tőle a diákok telefonjait és pénzét. Egy aranylánc is volt nála, amit szintén az iskola öltözőjéből vitt el. A diákok a rendőröktől visszakapták az ellopott dolgaikat, pénzüket.

[caption id="" align="aligncenter" width="650"] Fotó: police.hu
[/caption]

A salgótarjáni férfi a gyanú szerint 2016 októberében és novemberében is járt Békéscsabán. Az eddigi információk szerint két másik iskolából is lopott mobiltelefonokat.

A 43 éves férfit a Kecskeméti Rendőrkapitányság és a Szerencsi Rendőrkapitányság is körözte. A Békéscsabai Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésével gyanúsítja és bűnügyi őrizetbe vette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!