Közélet

2016.12.02. 10:17

Ajándék az ünnepre Dél-Békésben

Együtt cselekedve egy nemes célért – Erre ösztönöz mindenkit a Dél-Békés Mezőgazdasági Termelőiért Közhasznú Alapítvány. Cipősdoboz akciójuk keretében a hátrányos helyzetű Dél-Békésben élő gyermekek, családok ünnepét teszik szebbé.

BEOL

Doboznyi szeretet karácsonyra – Összefogásra hívják a nemes lelkű adományozókat a segítségére szoruló dél-békési gyermekek meghitt ünnepének biztosítsa érdekében a karácsonyi időszakban. A Dél-Békés Mezőgazdasági Termelőiért Közhasznú Alapítvány az elmúlt években számos karitatív kezdeményezést valósított meg, idén sincs ez másként. A szintén jótékony célú Adventi Rajz- és Szépírópályázat mellett cipősdoboz akciót is hirdetett, hogy örömteli, ajándékban gazdag legyen a hátrányos helyzetű térségben élők ünnepe.

Várják adományozók csatlakozását, a felajánlás lehet játék, sporteszköz, ruhanemű (új és használt is), a családokra gondolva tartós élelmiszerek és műszaki cikkek. Ha az adományok adottak, a cél, hogy a legjobb helyre kerüljenek, így fogadják a javaslatokat olyan gyermekekre, családokra vonatkozóan, ahol nagy szükség van a segítségre (jelezve, hány éves gyermekről van szó, mire lenne szüksége, hogyan érhető el). Ha az adományok gyűjtésére vállalkozna gyűjtőpont biztosításával, szintén a [email protected] e-mail címen jelentkezhet.

A kiíró bízik abban, a karitatív tevékenységgel megerősíthetik a térségben élőkben azt a hitet, hogy összefogással a problémák megoldását helyben is meg lehet találni, közösen enyhíthető a gondok súlya.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!