Közélet

2016.10.24. 12:25

Mahovics Tomi New York-ban: jól sikerült a próba

Tomi háromfogásos reggelivel indította a napot. Evett kolbászt, rántottával és tejjel, ezután az úgynevezett french toast-ot próbálta ki, s gabonapehelyből is fogyott egy kevés. A kiadós lakoma után átsétáltunk a New York-i Magyar Nagykövetségbe, ahol szólóénekesekkel, táncosokkal közös próbát tartották – számolt be lapunknak a harmadik nap történéseiről az édesapa, Mahovics Tamás.

BEOL

Mint elmondta, a próba nagyon jól sikerült, a táncosokat hamar el is engedték, csak a zenekar folytatta a próbát, ők pedig sétát tettek a híres Central Parkban.

– Egy 30 perces sétát követően érkeztünk meg a parkba. A hatalmas zöld szigeten jégpálya, sziklák, tavak, hidak várják a pihenni vágyókat. Sziklát másztunk, pihentünk a réten, hallgattunk utcazenészeket, vettünk hot-dogot és kávét, majd üzleteltünk a kínai és pakisztáni árusokkal, akiktől hűtőmágnest, pólót vásároltunk – mesélte az édesapa.

– Tomi a séta közben talált egy botot, ami igazán jó túratársává vált. Most azt nézegetjük, mennyit kell levágni belőle, hogy beleférjen a bőröndbe – tette hozzá Mahovics Tamás.

A nap utolsó kalandja meglehetősen izgalmasra sikeredett apa és fia számára: elromlott a kulcsuk, ami egyébként egy mágneskártya, a liftet is ugyanez a szerkezet működteti. Végül nagy nehezen, segítséggel bejutottak a szobájukba.

Mahovics Tomi, a békési Dr. Hepp Ferenc Általános Iskola 2.b osztályos diákja, a Belencéres Néptáncegyüttes legifjabb szólistája, a Magyar Állami Operaház amerikai turnéján vesz részt, mint táncos. A fiatalember a Magyar Nemzeti Balett táncosaival közösen táncol egy koreográfiát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!