Kék hírek, bulvár

2016.10.19. 14:38

Ellopott egy kerékpárt, majd betört egy boltba

Társasházi tárolóba és élelmiszerboltba tört be egy férfi Békéscsabán. A rendőrök az üzlet közelében elfogták.

police.hu

Betörtek az egyik békéscsabai élelmiszerüzletbe október 17-én 23 óra 15 perc körül. Egy férfi látta, amint valaki kiszalad a boltból, ezért hívta a rendőrséget. A rendőrjárőrök a közelben igazoltattak egy kerékpárost, akire ráillett a bejelentő által adott személyleírás. Nem messze tőle szétszóródott pénzt és a boltból eltűnt jegyzeteket, elemeket találtak.

A 30 éves békéscsabai B. Lászlót a rendőrök előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. A kerékpárt, amit elfogásakor használt, lefoglalták. Egy nappal később, október 18-án 18 óra 30 perc körül egy nő tett bejelentés arról, hogy előző este a társasházuk tárolójából ellopták a kerékpárját. A gyanúsítottól lefoglalt kerékpár volt az, így a nő a rendőröktől visszakapta.
 
A Békéscsabai Rendőrkapitányság B. László ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!