Közélet

2016.10.11. 07:54

A legjobb nyugdíjas állás

Az ország legjobb nyugdíjas állását hirdette meg közösen Gyopárosfürdő és az Alföld Gyöngye Hotel. A kiírás nyugdíjas pároknak szólt. A nyertes házaspár unokáival közösen utazhatja körbe Orosháza és kistérségének nevezetességeit és vendéglátó egységeit, hogy együtt értékeljék az ott látottakat. A nyugdíjas pároknak egy selejtezőn kellett részt venniük.

Cs. I.

– Mi egy olyan szemszögből szeretnénk bemutatni ezeket a helyszíneket és programokat, melyet az említett korosztály teljes mértékben a sajátjának érezhet. Ezzel egy lehetőséget nyújtunk arra, hogy a célcsoportunk otthon, a kanapén ülve, interaktívan tapasztalja meg, milyen lehetőségeket kínálunk a nálunk kikapcsolódni vágyóknak. Ahhoz, hogy jó minőségű szolgáltatásokat nyújtsunk, szükségünk van erre a visszacsatolásra – emelte ki Csobota-Kis Árpád, az Alföld Gyöngye Hotel szállodavezetője.

A jelentkezéshez a pároknak egy maximum 60 másodperces videóval kellett meggyőzniük a zsűrit, hogy miért ők a legjobb jelentkezők az állásra, melyben bemutatkoztak és elmondták, hogy Orosháza és környékén mit tennének a legszívesebben ez alatt a két hét alatt.

A felhívásra jelentkezettek közül a budapesti házaspárnak kedvezett a szerencse. Kádár Ferenc és Kádár Veronika a döntéshozók szerint nagyon modern gondolkodásról adott tanúbizonyságot. Az internetet, a modern kor vívmányait kiválóan használó párról van szó, akik nagyon kreatívak. Már az első napon, hétfőn megismerkedtek Gyopárosfürdővel, állapotfelmérésen vettek részt a fürdő gyógyászatán. A kezeléseket is igénybe veszik. Mint megtudtuk, megyejárásuk során ellátogatnak a Békéscsabai Jókai Színházba is. Szinte megállás nélkül utaznak, ellátogatnak a kardoskúti Fehértóra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!