Közélet

2016.09.25. 15:29

Több ezres tömeg, hihetetlen mutatványok

Óriási érdeklődés, több ezer érdeklődő előtt rendezte meg szombaton az immáron tizenegyedik Streetfighter Napot a Motorosok Baráti Köre Mezőberény Egyesület és Bátszi Motor a közép-békési városban. A nagyszabású motoros programon ezúttal is bemutatót tartottak a magyar stuntrider társadalom nagyágyúi, lélegzetelállító, hihetetlennek tűnő mutatványokkal szórakoztatva a közönséget.

Papp Gábor, fotó: Kiss Zoltán

– Összesen harminckét fellépőnek tapsolhatott a szép számú nézősereg. Soha ennyien még nem jöttek el a mezőberényi motoros streefighter napra, hogy számot adjanak tudásukról – nyilatkozta lapunknak Szikora András, a főszervező Motorosok Baráti Köre Mezőberény Egyesület elnöke. 

– Bemutatkoztak a fiatal reménységek, de nem hiányoztak a műfaj nagyágyúi sem – a teljesség igénye nélkül elég csak Mókust, Angyal Zoltánt, Palatinus Attilát, illetve a Stunt Show Teamet említeni, de az érdeklődők egy történelmi pillanatnak is szemtanúi lehettek szombaton. Először tartott bemutatót Demény László és fia, Bendegúz. Közös produkciójuk tűzbe hozta a közönséget, és remek hangulatot teremtett.

Látványosságban egyébként sem volt hiány, a lélegzetelállító mutatványok váltották egymást, az egykerekezéstől a gumiégetésig; hétköznapi ember számára hihetetlennek tűnő jelenetek sorjáztak egész nap. A nézők egyetlen percig sem unatkozhattak.

[caption id="" align="aligncenter" width="650"] Kattintson galériánkért! Fotó: Kiss Zoltán
[/caption]

– Természetesen a fellépőket, a szervezőket, a támogatókat egyaránt köszönet illeti, hogy a rendezvény így sikerülhetett – tette hozzá Szikora András, akitől megtudtuk, hogy két különdíjat is kiosztottak. Az egyik elismerést Négyesi Zsolt, a másikat Szarvasról Citrom érdemelte ki.

A pénteki napot diszkó, a szombati programot pedig a piaccsarnokban Reláció koncert zárta, ami szintén óriási sikert aratott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!