Kék hírek, bulvár

2016.08.26. 17:27

Kilencgólos békési győzelem

Szerda este az NB I B-s Békés-Drén KC férfi csapata a Kecskeméti TE-Kisokos együttesét fogadta utolsó hazai felkészülési mérkőzésén.

BEOL

Vendég góllal kezdődött a találkozó, amire gyorsan jött a hazai válasz, amit követtek is a békési gólok, így a félidő közepére már 9-5 volt a mérkőzés állása. Ekkor a vendégek edzője időt kért, rendezték soraikat és a folytatásban egy kiegyensúlyozott játékot láthattak a nézők, így a félidő végére 16—11-et mutatott az eredményjelző. A második játékrészben is hasonlóan pörgős játékot produkált mindkét csapat. Majd a végjátékban sikerült a békésieknek egy jó hajrával sikerült növelni a különbséget, így végül 33—24-re nyertek.

Békés-Drén KC—Kecskeméti TE-Kisokos 33—24 (16—11)
Békés: Domokos D. — Kopcsák J., Herczegh J. 4, Cifra T. 8, Fedor B. 1, Varsandán Á. 3, Szilágyi D. 4. Cs.: Vikor F., Takács Sz. (kapusok), Horvácki M. 3, Kánya 2, Felföldi G., Polgár T., Oláh G. 4, Kovács P. 4, Gazsó P. Edző: Papp Bálint. Kecskemét legjobb dobói: Kátai R. 8, Árokszállási Á. 6.
Papp Bálint: — Jó játékerőt képviselő Kecskemétet sikerült hazai pályán legyőznünk. A csapat hozzáállása, motivációja megfelelő volt. Vannak még hibáink, amiket javítunk és pontosítunk kell majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!