Közélet

2016.08.26. 14:54

Kedden érkezik egy enyhe hidegfront

Egészen hétfőig napos, meleg időre számíthatunk, csak kedden vonul át hazánk felett egy hidegfront, de nem várható jelentős lehűlés – írja a Köpönyeg.

koponyeg.hu

Szombaton túlnyomóan derült időre számíthatunk, teljesen kizárt a csapadék. A keleti szél csak néha élénkül meg. Igazi strandidő várható 29-32 fokos maximumokkal. Front nem lesz felettünk.

Vasárnap továbbra is ragyogóan napos, száraz idő várható. Tovább erősödik a felmelegedés: 30 fok körüli értékeket mérhetünk.

Hétfőn estig marad a napos, meleg, nyugodt időjárás. Estétől ÉNy-on már előfordulhatnak záporok, zivatarok. Országos hőségre van kilátás 30-34 fokos csúcshőmérséklettel.

Kedden hidegfront vonul át hazánk térsége felett, melynek hatására több helyen megerősödik az ÉNy-i szél. Elszórtan, főleg az ÉK-i országrészben záporok, zivatarok is kialakulhatnak. Körülbelül 5 fokkal frissebb levegő érkezik, de nagy lehűlés nem valószínű.

Szerdán a többórás napsütés csak kevés gomolyfelhő zavarja. Elvétve még kialakulhat zápor. Kellemesen meleg, nyár végi idő ígérkezik.
 

Címkék#időjárás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!