Közélet

2016.08.25. 18:17

Gyulán gyűlnek össze az ország chopperesei

Nagyszabású Chopper-Cruiser találkozót rendeznek a hétvégén Gyulán — tájékoztatta lapunkat Menyhért Csaba főszervező. (x)

BEOL

— A program nyitóakkordjaként pénteken 18 órától szalonnasütés lesz a Gyulai Ifjúsági Központ udvarán, ahol a szombati napot is átbeszélik. Szombaton a tervek szerint 8 órakor kezdődik a részvevők gyülekezője a Gyulai Várnál, fél 9-kor pedig indulás Békéscsaba irányába. Ha a csapat jó ütemben halad, akkor Békéscsabán is tesznek egy tiszteletkört, illetve az érdeklődők csatlakozhatnak hozzájuk 10 óra-fél 11 körül.

A visszaúton Pósteleken egy körülbelül hatvan perces sziesztát tartanak a bringások. Lehetőség nyílik a kastélykert és a kastélyrom megtekintésére, állatetetésre- és simogatásra. Innen Gyula érintésével Gyula-Városerdő a következő állomás, ahol a gáton gyorsulási versenyt tartanak, a szabadstrandon pedig fürdőzhetnek a csapat tagjai, közben pedig marhalábszár-pörkölt készül.

Nagyjából a kerekesek este 7 órakor érkeznek vissza Gyulára, ahol a Red Hole Musicban koncertek lesznek, a szórakozóhely előtt a chopper és a cruiser bringák kiállítását és ügyességi versenyt tartanak különleges, extrém bringákkal.

Többet szeretne megtudni Gyula városának idegenforgalmáról? További turisztikai cikkeket ide kattintva talál!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!