Közélet

2016.08.25. 17:20

Autót nyerhet, aki csobban

Megérkezett a Gyulai Várfürdőbe a „Csobbanj egy autóért!” címmel indított nagyszabású reklámkampány nyereményautója, egy Opel Mokka.

BEOL

Az egyedi megjelenésű, 115 lóerős családi gépkocsit a látogatók az AquaPalota, a családi élményfürdő bejáratánál meg is tekinthetik — tájékoztatta lapunkat Boros László Attila. A Gyulai Várfürdő Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, a tavaly október 15-én kezdődött, idén augusztus 31-én befejeződő reklámkampány legfontosabb célja az AquaPalota népszerűsítése. A nyereményjátékon mindenki részt vesz, aki az említett időszakban egyszerre legalább két belépőt vásárolt vagy vásárol a családi élményfürdőbe.

— Az autónak igyekeztünk egy olyan egyedi és ízléses megjelenést biztosítani, hogy leendő tulajdonosa büszkén és örömmel járhasson-kelhessen az ország útjain, és hogy az Opel Mokka mindig emlékeztesse azokra a reményeink szerint kellemes élményekre, amelyek a Várfürdőben érték — hangsúlyozta Boros László Attila. Az ügyvezető igazgató kiemelte, a sorsolást szeptember 5-én közjegyző jelenlétében tartják majd.

— Az október 15-e óta eltelt időszakban is havonta tartottunk egy-egy sorsolást, amelynek részeként a legnagyobb gyulai szállásadók felajánlásának köszönhetően minden hónapban két-két wellness-hétvége talált gazdára — fogalmazott a szakember, aki elárulta, hogy a kampány eredményei kifejezetten kedvezőek.

Az idei év első hét hónapjában 15 ezerrel többen látogattak el az AquaPalotába, mint az előző, 2015-ös eddigi rekordesztendő hasonló időszakában. A nyereményjátékon már több mint 70 ezren vettek részt, ami az előttünk álló napokban várhatóan még emelkedni fog.

Többet szeretne megtudni Gyula városának idegenforgalmáról? További turisztikai cikkeket ide kattintva talál!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!