Sport

2016.08.24. 19:02

Voltak biztató jelek a csabaiak játékában

A kisvárdai, a dunaújvárosi és a zilahi tornát követően egy hazai találkozóval folytatódott az EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE tesztmérkőzéseinek sorozata.

G. P.

A lila-fehérek az NB I B-s Orosházi NKC-vel csaptak össze szerda délután. A hazaiaknál Terenyi Bianka hiányzott, akinél kisebb korrekciós műtétet hajtottak végre.

Az első negyedórában jól tartotta magát az Orosháza, de a lila-fehérek így is vezettek két-három góllal. A félidő végére sebességet váltott a Békéscsaba és megduplázta előnyét.
A második félidőben mindkét edző sokat forgatta a csapatát, de ez a csabaiaknál sült el jobban, hiszen tovább nőtt a különbség. A mérkőzés végén is jobban kézilabdázott a Békéscsaba és végül magabiztos győzelmet aratott.

A visszavágót jövő kedden rendezik meg Orosházán.

EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE—Orosházi NKC 36—25 (17—11)
Felkészülési női mérkőzés. Békéscsaba, 100 néző. V.: Nagy, Túróczy. Békéscsaba: Triffa — Diószegi 1, Vaszileuszkaja 4, Dajka 4, Dukics 1, Glusica 1, Gávai 5. Cs.: Kölcze (kapus), Bottó 2, Zöldi-Tóth 3, Vukajlovics 7, Mihálffy 1, Deák 1, Balogh Sz. 1, Kovács A. 5. Vezetőedző: Skaliczki László.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!