Kultúra

2016.08.07. 18:05

Hazai sztárok az Almásy-kastélyban

Kiss Ramóna és Vastag Tamás kalauzolásával a musicalek világába tekinthetnek be hétfő este a gyulai Almásy-kastély Nyáresti csevej című programsorozatának vendégei. A 18 órakor kezdődő rendezvényen a világ egyik legismertebb musicalje, a Grease szereplői ezen kívül számos érdekes történettel is szórakoztatják a közönséget. (x)

BEOL

Prózai- és zenés színművek, az operettek és a komolyzene világa után ezúttal a musical kerül a gyulai Almásy-kastély Nyáresti csevej című műsorsorozatának fókuszába. Ahogy pedig az már a nyár során megszokottá vált, a Gyulai Várszínházban bemutatott egyes produkciók művészei a kastély teraszán mesélve a kulisszatitkokba is beavatják az érdeklődőket.

Ezúttal az egykor Olivia Newton-John és John Travolta főszereplésével világhírűvé vált Grease című musical kapcsán Kiss Ramóna és Vastag Tamás mesél a kastély kávézójában a közönségnek.

A népszerű tévésorozatból is ismert Kiss Ramóna már több színházi szerepe kapcsán is megfordult Gyulán, az egyik országos tehetségkutató versenyben szereplő Vastag Tamást pedig a békéscsabai színházi munkái kapcsán is kedvelheti a közönség. Szerepeikről, élményeikről, fordulatokban gazdag életükről mesélnek hétfőn (augusztus 8-án) este 18 órától a gyulai Almásy-kastély teraszán.

A program térítésmentesen látogatható, asztalfoglalás a (06-66) 650-218-as telefonszámon lehetséges.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!