Sport

2016.07.28. 15:55

Győztek a megyei NB III-as csapatok

Két NB III-as Békés megyei labdarúgó-csapat is pályára lépett hétközben.

BEOL

A Várfürdő-Gyulai Termál FC hazai környezetben fogadta az itt edzőtáborozó, a román harmadik vonalba frissen feljutó Gloria Teuz Cermei alakulatát, és az újonc Kormos László góljával győzött. Az NB III-as újonc Méhkerék Szarvason szerepelt, és 2—0-ra nyert.

Várfürdő-Gyulai Termál FC—Gloria Lunca Teuz Cermei (romániai) 1—0 (0—0)
Felkészülési-mérkőzés, Gyula, 80 néző. V.: Takács. Gyula: Harman — Polonio-Guerreiro, Kerekes, Bogdán, Zámbori — Okos, Katona, Sipos, Nagy G. — Styecz, Balogh M. Játszott még: Krnács (kapus), Szántó, Kormos, Prasler, Pataki, Miller. Edző: Őze Tibor. G.: Kormos.

Szarvasi FC—Méhkeréki SE 0—2 (0—0)
Szarvas, 60 néző. V.: Sechna. Méhkerék: Nagy B. — Komlósi, Vincze, Gyevi-Nagy, Ruzsa Sz. — Ruzsa Z., Knyihár, Hajdú — Bagyinszki, Bondár, Sztojka Á. Játszott még: Lukucz, Kovács Gy., Szarka, Vass, Repisky. Edző: Bíró Róbert. G.: Ruzsa Z., Bondár.

A méhkerékieknél továbbra is a sok sérült jelenti a legfőbb gondot. Kristóf, Wéber, Furár, Danczik és Krajcs után a találkozó első félidejében Vincze is kidőlt a sorból.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!