Kék hírek, bulvár

2016.07.27. 12:32

Egy betörővel kevesebb lett Békésben

Gyorsétteremből és önkormányzati épületből is lopott az a férfi, akit a helyi rendőrök fogtak el Gyomaendrődön. Az intézkedésről videó is készült.

BEOL

Gyomaendrődön történt betöréses lopások elkövetésével gyanúsítható férfit vett őrizetbe a Szarvasi Rendőrkapitányság - közölte a rendőrség a police.hu oldalon.

A részletekből kiderült, a 26 éves K. I. májusban egy ház melléképületéből segédmotoros kerékpárt és alumínium kábeleket vitt el. Közel két hónappal később, július végén a gyanú szerint betört egy gyorsétterembe, illetve egy önkormányzati épületbe. Pénzt, mobiltelefont, számítógépeket, monitorokat és számítógép tartozékokat lopott el.

A rendőrök a nyomozás során sarokcsiszolókat és egyéb dolgokat is lefoglaltak, amelyek valószínűleg bűncselekményből származnak. A nyomozók vizsgálják, hogy a három betörés mellett a gyomaendrődi férfi gyanúsítható-e további lopások elkövetésével. A lefoglalt tárgyakat a rendőrség visszaadja a tulajdonosoknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!