Kék hírek, bulvár

2016.07.27. 08:31

Fiatal táskatolvajokat kapcsoltak le Békéscsabán

A rendőrök elfogták a Békéscsabán, az Árpád soron és a Lencsési úton történt, hasonló módszerrel elkövetett lopások gyanúsítottjait.

BEOL

Békéscsabán 2016 februárjában két nap különbséggel két hasonló módszerrel elkövetett lopásról érkezett bejelentés a rendőrségre. Az első eset 27-én 19 óra 30 perc körül történt az Árpád soron - közölte a rendőrség.

Egy kerékpáros nő mellé hajtott két biciklis fiatal és egyikük hirtelen kivette a nő kerékpárjának a kosarából a táskáját, majd elhajtottak. Két nappal később, 29-én 19 óra 30 perc körül a Lencsési úton egy fiatal férfi kikapta egy nő kezéből a táskáját, amelyben benne voltak az iratai, a pénztárcája és a kulcsai.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei elfogták a gyanúsítottakat, a 21 éves békéscsabai H. K.-t és 15 éves dobozi társát március 9-én hallgatták ki. Az Árpád soron történt lopás elkövetésével mindketten gyanúsíthatóak, a Lencsési úti bűncselekményt H. K. egyedül követhette el.
 
A Békéscsabai Rendőrkapitányság mindkét fiatalember ellen vádemelést javasol és a július 25-én lezárt nyomozás iratait elküldte a Békéscsabai Járási Ügyészségre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!