Sport

2016.07.26. 15:49

Itthon készülnek az orosháziak

Az elmúlt héten Mátraházán edzőtáborozott az NB I-es Orosházi FKSE-Linamar férfi kézilabdacsapata.

BEOL

A tapasztalatokról Vajer Tamás klubelnök számolt be: — A fiúk a tervezett munkát elvégezték, jó körülmények között dolgozhattak Vladan Jordovics vezetőedző és Nenad Njaradi erőnléti edző irányítása mellett. Hétfő óta napi két edzéssel itthon készül a csapat, amelyhez csatlakozott a műtéten átesett Tárkányi Bence, valamint Sándor Balázs. A két fiatal kapusunk közül felváltva Wagner Mihály és Majdán Márk dolgozik együtt a nagyokkal.

A klub hétfőn szurkolói ankétot tartott, amelyen az elnök több értéknövelő beruházásról is beszámolt. A következő bajnoki szezonra korszerű, minden igényt kielégítő eredményjelző táblát kap az Eötvös-csarnok, emellett a küzdőtér burkolata is megújul, a pályára műanyagburkolat kerül. Ezek a beruházások várhatóan az augusztusi végi felkészülési tornára már elkészülnek.

Új kondi terem kialakítása is folyamatban van, jelenleg a tervezési fázisban tart annak az ingatlannak az átalakítása, ahol a jövőben az egyesület sportolói erőnlétüket fejleszthetik majd, a legkorszerűbb eszközök segítségével.

Címkék#kézilabda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!