Kék hírek, bulvár

2016.06.26. 09:12

Magából kikelve rongálta meg az autót az ex-élettárs

A rendőrség vádemelést javasol egy férfi ellen, aki volt élettársát szidalmazta Békéscsabán és megrongálta az autóját.

police.hu

A Békéscsabai Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 37 éves férfi ellen, aki május 7-én délután megjelent egy békéscsabai lakótelepen, a volt élettársa hozzátartozójának lakhelyénél. Az utcán szidalmazta, fenyegette a nőt, aki a rossz viszonyuk miatt nem reagált a férfi korábbi telefonhívásaira.

A magából kikelt férfi a sértett személygépkocsijának mindkét visszapillantó tükrét letörte és többször belerúgott az autója kerekeibe is. A nő ekkor telefonált a rendőrségre, ezért a járőrök a lakótelephez mentek. Az intézkedő rendőrök a helyszíni szemle megkezdése és az adatgyűjtés mellett előállították a szitkozódó férfit, akit a nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki. 

A Békéscsabai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya az Ő. I. ellen garázdaság vétség miatt folytatott nyomozást 2016. június 22-én lezárta és az eljárás iratait a gyanúsított ellen vádemelési javaslattal küldte el a Békéscsabai Járási Ügyészségre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!