Kék hírek, bulvár

2016.06.26. 08:57

Malacokat és tápot lopott apa és fia Mezőhegyesen

Körzeti megbízott fogott el két férfit Mezőhegyesen, akik egy állattartó telepről 31 malacot és 7 zsák tápot vittek el.

police.hu

Malacokat és tápot lopott két férfi egy mezőhegyesi sertéstelepről június 25-én éjjel. Haza akarták vinni az állatokat, de a helyi körzeti megbízott és a vele járőröző polgárőr tetten érte őket. Az egyik major bekötőútján állították le a világítás nélkül közlekedő kisteherautót, amiben az állatok voltak.

A járművet egy 25 éves férfi vezette, aki az állította, hogy a malacokat majorokból vásárolta fel, a takarmányt pedig boltban vette. Az intézkedés közben egy személygépkocsival megjelent az édesapja, aki azt mondta, hogy egy battonyai felvásárlótól vették a sertéseket. A Battonyai Rendőrőrs munkatársai tudták, kiről lehet szó, így rögtön ellenőrizték az információt. Kiderült, hogy a felvásárló nem adott el malacokat a két férfinak.

A rendőrök az apát és fiát előállították a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságra, ahol beismerő vallomást tettek. Az idősebb férfi munkahelyéről, egy mezőhegyesi sertéstelepről akarták hazavinni 31 malacot és 7 zsák tápot. A lopott állatokat, valamint a takarmányt a rendőrök lefoglalták tőlük és visszaadták a tulajdonosnak. A két férfi ellen a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Címkék#mezőhegyes

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!