Közélet

2016.06.16. 15:09

Kunágotai nyertes utazhat a magyar-portugál mérkőzésre

Fodor Andrásné volt az a szerencsés, aki a Dél-Békésben szeretnék élni! videópályázaton az első nyertes szavazatot leadta.

BEOL

Június 15-én, több mint száz voksoló közül a kunágotai Fodor Andrásné három belépőt nyert a június 22-i Magyarország-Portugália labdarúgó Európa-bajnoki mérkőzésre Lyonba, és a meccs utáni éjszakára szállást a Hotel des Congréss***-be. A nyereményeket Simonka György országgyűlési képviselő, a szövetség elnöke ajánlotta fel.

A Calendula Terv kreativitásra, önkifejezésre buzdítva valamennyi Békés megyei középiskolást, főiskolást, egyetemistát Dél-Békésben szeretnék élni! címmel mutatja be videópályázatát.

Hogyan látja egy fiatal Dél-Békést? Miért jó itt élni, és miért tervezik a térségben a jövőjüket? Ezekre a kérdésekre várják a választ a július 8-ig tartó kezdeményezés keretében, 2-5 perces videófilmek tolmácsolásában.

A dél-békési identitás erősítését célul tűző videópályázat itt nem ér véget: Forma 1-es hétvége, az orosházi Sör-Virsli fesztiválra szóló belépőjegyek várnak még alkotókra, voksolókra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!