Sport

2016.05.29. 20:54

A Bölcske jobban akarta a győzelmet

Az első félidőben még vezetett, azután mégis pont nélkül maradt Bölcskén a gyulai labdarúgó-csapat, az NB III-as bajnokság utolsó idei idegenbeli mérkőzésén.

BEOL

Bölcske—Várfürdő-Gyulai Termál FC 2—1 (0—1)
Labdarúgás NB III-as-mérkőzés. Bölcske, 100 néző. V.: Mód. Bölcske: Mikler — Laták, Féhr, Ledneczki, Horváth M. (Cseri) — Fröhlich (Besenczi), Blatt — Dorogi, Fogas (Nagy D.), Szili I. — Budai. Játékos-edző: Buzás Attila. Gyula: Harman — Ferenczi (Barna), Szabó Cs., Turcsek, Sajti — Burai (Tóth L.), Sipos, Katona (Nagy G.) — Okos, Styecz, Balogh M. Edző: Szekeres Lajos.

Kezdettől a gyulaiak irányították a játékot, a kiesés ellen küzdő hazaiak pontrúgásokból próbáltak veszélyeztetni, komoly helyzet azonban csak Okos és Styecz előtt adódott, de mindketten rosszul döntöttek a befejezésnél. Nem tett így társuk, Balogh Milán, aki a 25. percben a félpályáról iramodott meg, lerázta a védőket, majd 13 méterről laposan lőtt a hálóba, 0—1. Szünet után egy szabadrúgásból gyorsan egalizált a hazai együttes.

Budai állt a kaputól 21 méterre letett labdának, és a sorfal fölött a rövid sarokba tekerte azt, 1—1. A váratlan gól után a tolnai csapat magára talált. Sokkal többet tett a győztes gól megszerzéséért, és az erőfeszítéseit a 85. percben siker koronázta. Egy 40 méterről felívelt szabadrúgást Harman kiütött, de Besenczi lecsapott rá és közelről a kapuba helyezett, 2—1. Az utolsó percben Szilit kiállították, mivel aki szándékosan megrúgta Barnát.

A gyulaiak a hátul elkövetett figyelmetlenségekkel önmagukat verték meg a küzdelmes találkozón. Kiállítva: Szili I. (rúgásért) a 90. percben. G.: Budai a 46., Besenczi a 85., ill. Balogh M. a 25. percben. Jó: Budai, Besenczi, Mikler, ill. Sipos, Katona, Burai, Ferenczi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!