Sport

2016.05.29. 20:48

Kimaradtak a hazai helyzetek

A fővárosiak jöttek, és három ponttal tértek haza Békéscsabáról.

BEOL

Békéscsaba 1912 Előre II.—Erzsébeti SMTK 0—1 (0—0)
Labdarúgás NB III-as-mérkőzés. Békéscsaba, 200 néző. V.: Csontos. Békéscsaba: Máthé — Vozár (Kun), Huszár, Lászik, Zámbori — Ruzsa — Tóth D., Besztercei, Mácsai, Kálmán (Tatár) — Pilán (Konyecsni). Edző: Boér Gábor. ESMTK: Bonica — Lázár, Nemes, Vass Zs., Tóbiás — Kiss D., Bányai, Turi D., Kocsis G. (Mag) — Kocsis D., Boda. Edző: Turi Zoltán.

Az első félidőben mezőnyfölényt harcolt ki a Békéscsaba, két nagy lehetősége is volt, de azok kimaradtak.

Szünet után sem változott különösebben a játék, így azután a 69. percben derült égből villámcsapásként érkezett a fővárosiak vezető gólja. Kocsis G. jó ütemű labdájával Boda lépett ki a tizenhatos sarka táján, majd két védő között befordult, és laposan kilőtte a rövid sarkot, 0—1. A hátralévő időben mindent elkövetett a hazai együttes az egyenlítésért, de Bonica kapuja előtt elfogyott a tudománya. G.: Boda a 69. percben. Jó: Tóth D., Ruzsa, Kálmán, Lászik, ill. Vass Zs., Turi D., Bányai, Boda.

Boér Gábor: — Sajnos ismét olyan dologgal kell foglalkozni a mérkőzés helyett, aminek nem kellene, hogy elsődleges legyen. A mai napon is három olyan ember játszotta a főszerepet, akiknek nem ez lenne a dolguk. Sokat tettünk azért, hogy győztesen hagyjuk el a pályát, sok lehetőséget dolgoztunk ki az ellenfél kapuja előtt, de sajnos ezeket rendre ki is hagytuk. A fővárosiak százszázalékosan kihasználták az egyetlen hibánkat. Én vállalom a következményeket a hibámért, bízom benne, hogy ez másnak is „sikerülni fog”.

Turi Zoltán: — Hajtós kilencven perc volt, melyet mindkét csapat becsülettel végigküzdött. Jól teljesítettünk, és most egy góllal jobbak voltunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!