Közélet

2016.05.03. 17:39

Kinyílnak a keze alatt

Koppányiné Langó Zsuzsanna tanító néni a Gál Ferenc Főiskola Gyakorló Általános Iskolájának igazgatóhelyettese, szakvezető pedagógusa, munkaközösség-vezetője, és végül, de nem utolsó sorban a harmadik osztályosok osztályfőnöke.

BEOL

Munkájában határozott és eredményes, 2012-ben országos tanítási versenyt nyert, az általa mentorált hallgatók is rendre sikereket érnek el a számukra kiírt versenyeken – írják a pedagógust pályázatunkra nevezők.

Mint fogalmaznak, Zsuzsi néni elmondhatatlan energiával bír, egy igazi jelenség, aki közösséget épít, nem csak gyerekek, hanem a szülők között is, és nem csak az iskolában, hanem az intézményen kívül is. Fáradhatatlanul szervez, a nyári táborok olyan élményt jelentenek a gyerekeknek, mely hosszú hónapokig szolgáltat beszédtémát.

Minden gyerekben megtalálja a szerethető tulajdonságát, végtelen türelemmel és szeretettel egyengeti őket a betűk és a számok világában. Minden tanuló hasznos és értékes tagja a közösségnek, mindenkiből kihozza a legtöbbet, amire képes, mindezt úgy, hogy együtt akarják ezt elérni. Bámulatos, mennyire meg tudja erősíteni a gyerekek önbizalmát, öröm nézni, hogy a visszahúzódó, bátortalan gyerekek megerősödnek, kinyílnak a keze alatt. Az iskolába készülő óvodások is végtelen bizalommal fogadják őt a szívükbe.

A fentiek miatt szeretettel ajánljuk Koppányiné Langó Zsuzsanna tanítót az év pedagógusa címre.

A jelölt

Név: Koppányiné Langó Zsuzsanna

Kategória: általános iskolai alsós pedagógus

Intézmény: Gál Ferenc Főiskola Szarvasi Gyakorló Általános Iskola és Gyakorlóóvoda

***

A pedagógusokat a jelölésük sorrendjében mutatjuk be lapunkban. Szavazni május közepétől lehet majd, ennek részleteit az utolsó jelölt bemutatását követően közöljük.

Kategória: általános iskolai alsós pedagógus

Intézmény: Gál Ferenc Főiskola Szarvasi Gyakorló Általános Iskola és Gyakorlóóvoda

***

A pedagógusokat a jelölésük sorrendjében mutatjuk be lapunkban. Szavazni május közepétől lehet majd, ennek részleteit az utolsó jelölt bemutatását követően közöljük. -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!