Kék hírek, bulvár

2016.05.03. 16:59

Telefonokat lopott a füzesgyarmati tini

A rendőrség vádemelést javasol egy fiatalkorú fiú ellen, aki háromszor lopott Füzesgyarmaton. Az eltulajdonított dolgokat a rendőrök megtalálták, így a sértettek kára megtérült.

police.hu

A Szeghalmi Rendőrkapitányság büntetőeljárást folytatott egy füzesgyarmati fiú ellen, aki 2016. január 13-án 4 és 5 óra között Füzesgyarmaton, a Kossuth utcában, egy nyitva hagyott személygépkocsi utasteréből ellopott egy autóstáskát. A rendőrök a táskát az iratokkal és a tulajdonos személyes dolgaival együtt megtalálták, így a sértett kára megtérült.
 
A 16 éves fiatalember a nyomozás adatai alapján megalapozottan gyanúsítható azzal is, hogy 2015 novemberében ellopta egyik barátja mobiltelefonját. Két hónappal később, 2016 januárjában ugyanattól a fiatalkorú fiútól egy másik telefont is eltulajdonított. A rendőrök mindkét készüléket megtalálták, lefoglalták és visszaadták a tulajdonosnak.


 
A tinédzsert a Szeghalmi Rendőrkapitányság lopás vétség és lopás bűntett elkövetésével gyanúsítja. A vele szemben folytatott nyomozást a rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 2016. április 28-án lezárta és a büntetőeljárás iratait a 16 éves fiatal ellen vádemelési javaslattal küldte el a Gyulai Járási és Nyomozó Ügyészségre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!