Kék hírek, bulvár

2016.02.10. 15:16

Gépalkatrészeket, haszonállatokat loptak több tanyáról

Az orosházi rendőrök négy férfit gyanúsítanak azzal, hogy az elmúlt hónapokban több Békés megyei és egy nagymágocsi tanyáról mezőgazdasági gépalkatrészeket, haszonállatokat és építőanyagokat tulajdonítottak el.

police.hu

Az Orosházi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy nagyszénási és három gádorosi férfi ellen. A 35 éves B. Ferenc, a 40 éves Sz. Zsolt, a 30 éves H. Imre és a 32 éves L. Péter a nyomozás jelenlegi adatai alapján több vagyon elleni bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak.

Egy kétsopronyi tanyáról 2015 októberében mezőgazdasági gépalkatrészt, novemberben pedig egy nagymágocsi és egy szarvasi tanyáról haszonállatokat, alkatrészeket és építőanyagot tulajdonítottak el.

Ezt követően, 2015 decemberében két körbála lucernát loptak el egy Nagyszénás külterületén lévő területről, illetve egy nagyszénási ház udvarán lévő fóliasátorból házi készítésű hústermékeket és egy gázpalackot tulajdonítottak el.

Az Orosházi Rendőrkapitányság a napokban mind a négy férfit őrizetbe vette. A nyomozók vizsgálják, hogy a gádorosi és a nagyszénási gyanúsítottaknak melyik lopás elkövetésében pontosan milyen szerepe volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!