Sport

2016.02.10. 15:14

Sóczó Rebeka aranyos bemutatkozása

Az elmúlt hét végén Nagykőrösön szereztek két érmet a Gyomaendrődi Judo Klub versenyzői, míg Fehér Dóra a juniorok között hozott ezüstérmet, addig a nap teljesítményére Sóczó Rebeka tette fel a koronát, aki első aranyérmét szerezte meg a serdülő korosztályban elsőévesként.

BEOL

A magyar bajnokságra készülő Fehér Dóra javuló teljesítményt nyújtva lett ezüstérmes a juniorok országos rangsorversenyén a fővárosban, az UTE csarnokában.

Mindeközben Nagykőrösön a fiatal követők léptek szőnyegre. Nedró Luca ezüsmedált szerzett a több mint ötszáz versenyzőt felvonultató országos versenyen. Fehér Dávid ezúttal sok hibával judózva 7. lett, Tamási Ferenc és Tamási Niki az 5. helyen végzett.

A nap csúcspontját, nem meglepő módon Sóczó Rebeka teljesítménye jelentette. Első mérkőzésén a korábbi magyar bajnok, Túrkevéről frissen igazolt mezőtúri versenyzőt győzte le gyönyörű dobással, magabiztos judóval.

A döntőbe jutásért szintén nála idősebb többszörös bajnoki érmes versenyzőn kellett túllépnie és hatalmas küzdeni tudásról tett tanúbizonyságot, hiszen az utolsó másodpercekben fordította a maga javára a mérkőzést.

Az utolsó, döntő mérkőzésen sem volt kérdés, hogy ezen a napon az övé a legjobb teljesítmény, így immár a serdülők között nyerte meg idei első versenyét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!