Kék hírek, bulvár

2016.02.10. 10:22

Dánfokon találták meg az eltűnt iskolás fiút

A rendőrség és a polgárőrség közös munkájának eredményeként kedden este háromnegyed tizenegy előtt néhány perccel találták meg az eltűnt általános iskolás békési fiút a polgárőrök Dánfokon.

BEOL

Mint azt Virág István, a Békés Megyei Polgárőrök Szövetségének sajtóreferense lapunknak elmondta, a rendőrség és a békési polgárőrség is két-két autóval indult a fiú keresésére az esti órákban. A négy gépkocsival szisztematikusan fésülték át a várost és annak környékét, amikor 22.40 körül Virág István és Stéfán Mihály arra lett figyelmes, hogy Dánfokon az üdülőcentrum oldalán, a gát mellett sétál a fiatalember.

Elmondása szerint Dobozról gyalogolt hazafelé. A polgárőrök ezután felvették az autóba, és beszállították a Békési Rendőrkapitányságra, ahonnan hazatérhetett otthonába.

– Örülünk, hogy a rendőrség és a polgárőrség közös munkája szerencsére nagyon gyorsan eredményt hozott - hangsúlyozta Virág István lapunknak adott interjújában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!