Közélet

2016.01.12. 16:39

Indián eredettörténet mozgásszínházban

8x8x4 méteres játéktér és mintegy 30 reflektor – technikailag ezek a számok jellemzik az Élőkép Társulat Lepkévé válás – Konspiráció című előadását. A fővárosi együttes vizuális mozgásszínházi produkcióját január 13-án (szerdán) este mutatja be a Csabagyöngyében. (x)

BEOL

Az indián eredettörténetet feldolgozó produkciónak nemcsak központi témája az átalakulás, de dramaturgiailag is egy lepkévé válási vagy evolúciós folyamaton megy keresztül.

A társulat a békéscsabai előadást követően, a jövő héten (január 21-22-én) a teheráni Fadjr Nemzetközi Színházi Fesztiválon mutatja be ezt a produkciót.
A békéscsabai bemutatóra mindössze 1200 Ft a teljes árú jegy. A kedvezményes (nyugdíjas és diák) belépő mindössze 600 forintba kerül. Online itt kapni jegyet.

Bérczi Zsófia rendező-koreográfus mesél a produkcióról.


<!-- Indián eredettörténet mozgásszínházban 8x8x4 méteres játéktér és mintegy 30 reflektor – technikailag ezek a számok jellemzik az Élőkép Társulat Lepkévé válás – Konspiráció című előadását. A fővárosi együttes vizuális mozgásszínházi produkcióját január 13-án (szerdán) este mutatja be a Csabagyöngyében. (x) -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!