Kultúra

2016.01.11. 17:14

Világszínvonalú produkcióban az evolúciós folyamat

Már épül az Élőkép Társulat békéscsabai bemutatójának játéktere a Csabagyöngyében. A fővárosi együttes szerdán este mutatja be Lepkévé válás – Konspiráció című vizuális mozgásszínházi produkcióját. (x)

BEOL

A 8x8x4 méteres játéktér felépítéséhez lebontották a kulturális központ Hangversenytermének színpadát. A különleges látványvilágot nyújtó, újonnan épített díszletben vetítés egészíti ki a mozgásszínházi előadást. Az indián eredettörténetet feldolgozó produkciónak nemcsak központi témája az átalakulás, de dramaturgiailag is egy lepkévé válási vagy evolúciós folyamaton megy keresztül.

A budapesti Élőkép Társulat a békéscsabai előadást követően, a jövő héten (január 21-22-én) a teheráni Fadjr Nemzetközi Színházi Fesztiválon mutatja be Lepkévé válás – Konspiráció című produkcióját.

A darab békéscsabai előadására (ami iránt a határon túl is nagy az érdeklődés) mindössze 1200 Ft a teljes árú jegy. A kedvezményes (nyugdíjas és diák) belépő mindössze 600 forintba kerül.

További részletek a Csabagyöngye honlapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!