Közélet

2015.12.24. 11:08

Mihalik Enikő ruhákkal, cipőkkel lepte meg a rászorulókat

Épphogy hazaért szülővárosába, máris jótékonykodásba fogott a nemzetközi karriert befutott békéscsabai modell.

BEOL

Ahogy tavaly, úgy idén is Békéscsabán tölti a szentestét hazánk egyik, ha nem a legnagyobb büszkesége, akinek hála, egy orosházi családnál már biztosan örömkönnyek közt telik majd az idei karácsony.

A behir.hu beszámolója szerint Enikő egy régi barátjával és annak húgával még szerdán meglátogatta az SOS Gyermekfalu egyik családját, ahova rengeteg ajándékkal érkeztek: a szupermodell és két segítője egyebek mellett cipőket, ruhákat és tisztálkodási szereket is tartalmazó csomagokkal lepte meg a rászorulókat, amelyeket előzőleg ismerősök bevonásával gyűjtöttek össze.

Külön érdekesség, hogy Enikőt először nem ismerték fel, bár a hat gyermeket nevelő családanya megjegyezte, valahonnan nagyon ismerős számára. Barta Tünde később hozzátette, tudta, hogy egy újság címlapján már látta, de nem feltételezte, hogy egy világot bejárt modell érkezett hozzájuk látogatóba.

A csomagokat még karácsony előtt az SOS gyermekfalu munkatársai továbbítják a városban élő további 9 család számára - olvasható a cikkben.

Frissítés: a karácsonyi készülődés közepette Enikő egy 20 évvel ezelőtt készült családi fotóval kívánt kellemes ünnepeket Instagram-oldalán. Íme:

Eniko Mihalik (@mreniko) által közzétett fénykép, 2015. Dec 24., 02:01 PST

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!