Közélet

2015.12.09. 19:12

A Bagi-Nacsa páros az óvoda uszodájában

Vigyázat, mélyvíz címmel tartott különleges show műsort szerdán délután Békéscsabán, a Szigligeti utcai óvoda uszodájában az ország egyik legismertebb humorista párosa, Bagi Iván és Nacsa Olivér.

P. G.

Fotó: Lehoczky Peter

A program teljes bevételét az oktatási intézmény több mint két éve nem használható uszodájának felújítására fordítják.

Fülöp Csaba, a körzet önkormányzati képviselője lapunknak elmondta, alig néhány hónap alatt ez a harmadik kulturális rendezvény, ami az áhított rekonstrukciót szolgálja. Mint emlékeztetett rá, korábban műsort adott a nemes cél érdekében a Jókai színház, illetve a Körösparti Vasutas Fúvószenekar is.

— A cél kettős. Egyrészt, szeretnénk felhívni a figyelmet a felújítás fontosságára, másrészt, természetesen a bevétel is teljes egészében a felújítást szolgálja — folytatta a képviselő, aki kérdésünkre kifejtette, ha nem is ilyen rendszerességgel, de jövőre is terveznek hasonló programokat, várhatóan minden évszakban lenne egy-egy kulturális rendezvény.

— Természetesen emellett is minden követ megmozgatunk. Bizakodunk a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program adta lehetőségekben, és a Magyar Úszószövetséggel is kapcsolatban állunk — hangsúlyozta Fülöp Csaba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!