Sport

2015.11.30. 14:21

Vizsnyai Dávid itthon is nyert egyéniben és párosban

Békéscsabán rendezte meg szombaton a Magyar Speciális Olimpia Szövetség országos asztalitenisz bajnokságát.

BEOL

A Fogyatékkal Élők Békés Megyei Sportszövetsége és a Békéscsabai Asztalitenisz SE közreműködésével létrejött rendezvénynek a Békéscsabai Központi Szakképző Intézet Trefort Ágoston tagintézménye adott otthont.

A verseny különlegessége volt, hogy a Los Angeles-i Világjátékokon aratott fényes sikerük után hazai környezetben léphetett először az asztalokhoz Vizsnyai Dávid és Gulykás János. A hat divízióban lebonyolított bajnokságon az előzetes várakozásnak megfelelő eredmények születtek.

A Vandháti DSE színeiben versenyző Vizsnyai Dávid ezúttal is kiemelkedett a mezőnyből. Az I. divízió döntőjében ritkán látható, koncentrált játékkal győzte le balmazújvárosi ellenfelét, míg egyesített párosban, Gulykás Jánossal az oldalán diadalmaskodott.

A Vandháti DSE versenyzőinek eredményei.
Férfiak. I. divízió: 1. Vizsnyai Dávid, 6. Benyó Balázs.
II. divízió: 5. Szekerczés István, 6. Molnár Péter. III. divízió: 3. Recski Zoltán, 5. Varró János, 6. Török Zoltán. IV. divízió: 3. Kurucz Attila. V. divízió: 4. Kindli Dániel, 5. Lehoczki János.
VI. divízió: 4. Kurucz Ádám.
Nők. II. divízió: 1. Kurucz Georgina.
Egyesített páros: I. divízió: 1. Vizsnyai Dávid, Gulykás János, 3. Molnár Péter, Borsi Vince.
A versenyzőket Botyánszki András, Borsi Vince és Mihályi István készítették fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!