Sport

2015.11.29. 15:28

Jól hajrázott a vasutascsapat

Most pótolták a 8. fordulóból kimaradt Okány KSK—Békéscsabai MÁV SE megyei II. osztályú focimeccset.

BEOL

Okány KSK—Békéscsabai MÁV SE 0—1 (0—0)
Okány, 100 néző. V.: Gyuga. Okány: Gróh — Kovács R., Bihari, Simon, Prokics, Papp B., Nikula, Kata, Kovács T., Kondorosi, Balogh B. Edző: Cserháti István. Békéscsabai MÁV: Zsilinszki — Hrabovszki (Bánlaki), Takács, Seres (Fegó), Csanálosi, Walfisch, Zsömbörgi M., Bíró, Brhlik, Gajdács (Bozó), Zsömbörgi R. Edző: Braun Attila. A 8. fordulóból pótolt mérkőzésen az első játékrészben kimaradtak az okányi ziccerek, szünet után erővel jobban bírta a MÁV. A döntetlen igazságosabb lett volna. G.: Zsömbörgi R. a 84. percben. Jó: Papp B., Kondorosi, Balogh B., ill. Zsilinszki, Zsömbörgi M., Csanálosi, Walfisch.Cserháti István: — Olyan volt a mai mérkőzés, mint az egész őszünk. A helyzetek kimaradtak, egy lepattanó labda után az ellenfél megszerezte a győzelmet. Braun Attila: — Az utolsó négy mérkőzésen nyújtott játék és hozzáállás dicséretes. A mai mérkőzésen a szurkolók is hozzátették a magukét.
Mártha Lajos

Kétsopronyi Rákóczi SE—Szarvasi FC II. 4—3 (0—2)
Megyei III. osztályú mérkőzés, A csoport. A 9. fordulóból pótolt találkozó. Kétsoprony, 50 néző. V.: Tóth I. G.: Dananaj P. 2, Kékesi M., Lestyán, ill. Szín, Magyar, Bogdán. Jó: Kurucz, Kékesi M., Dananaj P., Máté M., Lestyán, ill. Stanley, Fábry.
Mazán Zoltán: — Az első félidei akaratgyenge játékunk után a másodikban egy győzni és küzdeni tudó csapat lépett a pályára és egy három pontot eredményezett. Farkas Endre: — A második félidei játékával megérdemelten győzött a hazai csapat.

M. Z.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!