Sport

2015.11.29. 15:25

Alaposan megszórták hárompontosokkal a hazaiakat

A békésiek palánk alatti játékából készült fel a hazai csapat, de a viharsarkiak ezúttal hárompontosokkal sorozták meg a palánkot.

BEOL

MAFC II.—Békési SZSK 66:85 (14:18, 20:27, 20:17, 12:23)
Kosárlabda NB I B-s férfi mérkőzés. Budapest,30 néző. V.: dr. Varga Z., Vadász, Menyhárt. Békés: KRISZTICS (19/12), KOMA (22), Kovács B. (8), VÁMOS (4), KERTÉSZ (4). Cs.: CSORBA (9/3), Béres (3/3), Molnár (2), Plavecz, ZSÍROS (14/9), Bere. Edző: Balog Vilmos, Balog Lajos. A MAFC II. legjobb dobói: Kovács Á. (19/3), Vitay (11/3).

Igyekezett felkészülni a vendéglátó MAFC II. együttese (melynek soraiban Kovács révén az A-csapat egyik oszlopos tagja is szerephez jutott) a békésiek palánk alatti játékából, tudták, Komáékat nem szabad hagyni érvényesülni. A viharsarkiak azonban ezúttal jól dobtak mezőnyből, a meccs első felében kilenc hárompontost helyeztek el a kosárba és viszonylag nyugodtan várhatták a második felvonást.

A folytatásban még inkább sikerült megtörniük a fővárosiak kemény védekezését, de összehoztak néhány gyors lerohanás kosarat is. A végén kijött a két gárda közötti különbség, a békésiek meggyőző játékkal kanyarodtak vissza a bajnokság elején kitaposott ösvényre. Sikerült teljesen megérdemelt.

Balog Vilmos: — Két vereség után kezdünk kijönni a gödörből.

Folytatás egy hét múlva ismét idegenben, a Debreceni EAC ellen.

Címkék#Békés

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!